فالوده خانگی و روش درست کردنش
واد لازم:
نشاسته .............. 250 گرم
آب ............. 2 لیوان
گلاب ............. یک سوم لیوان
بستنی
طرز تهیه:
آب
و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت
اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد .
سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و
سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20
دقیقه وقت صرف کنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن
را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه
فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های
فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . (
بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند )
پس از اتمام
کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در
موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش
برش زده ، آن را تزئین کنیم.
بستنی
- ۹۴/۱۱/۲۵